Therapieën

Je hebt de intentie om een positieve ontwikkeling op gang te brengen die de kwaliteit van je leven zal doen toenemen. In mijn praktijk werk ik met kernthema’s. Op dynamische wijze gaan we deze kernthema’s onderzoeken op hun onderliggende drijfveren.

Psychotherapie

Tijdens een psychotherapeutisch traject begeleid ik mensen bij de moeilijke situaties en gevoelens die het leven soms met zich mee brengt. Door naast je te gaan staan, lastigheid te doorleven, kan jij straks weer op eigen kracht verder.

Relatietherapie

In gesprek met elkaar komen en blijven lukt moeizaam. Je ervaart sociale onveiligheid en eenzaamheid terwijl je toch zo op elkaar gesteld bent. In relatietherapie begeleidt een objectief en deskundig iemand jullie relationele proces. Jullie relatie is in therapie. Je leert belangrijke thema’s uit te spreken zodat er tussen jullie een veilige en constructieve basis gecreëerd wordt.

Agressie & Verslaving

Je reageert fel op onrecht. Hierdoor kom je wel eens in conflict met je omgeving. Je wilt je agressie op een andere wijze leren hanteren. Wat je niet wil is je gevoelens verdoven. De tijd dat het noodzakelijk was dat wat je ervaart te vermijden ligt achter je. Je doorbreekt je verslaving.

Traumaseksualiteit

Als je nu terugkijkt op je leven, besef je hoe bepalend de ervaring van seksueel misbruik is geweest in vele facetten van je leven. Je leert hoe de seksuele imprint van de dader terug te zien is in Traumaseksualiteit en de verlammende macht van de dader in de Psychische Dwarslaesie.

Contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.